Κεντρική Basket League Κολοσσός “Ξεχωριστή περίπτωση για μένα το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη”

“Ξεχωριστή περίπτωση για μένα το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη”

Ο Μιχάλης Λιάπης στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα του Κολοσσού κόντρα στον Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στις ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία του στον Γηραιό.

Το blog του Μιχάλη Λιάπη στον ΕΣΑΚΕ:

“Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο κάναμε το καθήκον μας. Τηρήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Από ‘κει και πέρα, το ξεχνάμε αυτό το ματς γρήγορα και κοιτάμε μπροστά μας τον Ηρακλή.

Είναι μία ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Όμως, αυτό δεν μας φοβίζει εμάς, γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι μας.

Επίσης, θα ήθελα πω πως είναι μία ξεχωριστή περίπτωση το ματς αυτό για μένα. Αγωνίστηκα πριν από δύο χρόνια στον Ηρακλή. Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και έκανα πολύ καλούς φίλους.

Αγάπησα τον κόσμο του Ηρακλή και με αγάπησε και εκείνος από την πλευρά του. Ταυτόχρονα, όμως, είχα και μία άσχημη στιγμή, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που τραυματίστηκα και έπαθα τη ρήξη χιαστού. Αλλά, ανυπομονώ να παίξω εναντίον του Ηρακλή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Καντζούρης – «Στόχος μας να γίνουμε ομάδα»

Ο Ηλίας Κατζούρης, μίλησε στον Over FM και την Λένα Καραλή για την προετοιμασία του Κολοσσ…