Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης “Ένα ακόμη παιχνίδι, μία ακόμη πρόκληση”

“Ένα ακόμη παιχνίδι, μία ακόμη πρόκληση”

sahpatzidis mesologgi

Το Μεσολόγγι είναι δίχως αμφιβολία η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στην Basket League, αφού έχει ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό 3-0 σερί το πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία να το διευρύνει στο δύσκολο αυριανό (15/11) παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε πρόκληση την αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων, εστιάζοντας στις δύο ήττες που κάνουν πιο δύσκολο το έργο τους.

Αναλυτικά:

Την προηγουμένη αγωνιστική, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και γρήγορα αντανακλαστικά ως ομάδα. Ο Ιωνικός έχει ένα δυνατό σύνολο που σίγουρα αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Μας αιφνιδίασαν και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και φτάσαμε έτσι στα τρία στα τρία.

Το Περιστέρι είναι ίσως ο πιο δυνατός αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Προέρχεται από δύο ήττες και αυτό κάνει τη δική μας αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη. Η αλλαγή του προπονητή ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, καθώς παραδοσιακά οι ομάδες δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανεβαίνουμε στο Περιστέρι για να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…