Κεντρική Ηρακλής Πρόεδρος Ηρακλή: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»

Πρόεδρος Ηρακλή: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»

drakopoulos

Η μέχρι τώρα εικόνα του Ηρακλή δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Θόδωρο Δρακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή σημείωσε σε δηλώσεις του ότι θα έπρεπε η ομάδα να παίζει καλύτερο μπάσκετ και ότι περίμενε κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis:

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα κάτι καλύτερο. Χάσαμε δύο ματς που δεν θα έπρεπε, με τον Άρη κυρίως που το χάσαμε μόνοι μας. Ανέμενα να είμαστε αήττητοι. Με το ρόστερ που έχουμε θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά, εντάξει, είναι ακόμη αρχή και υπάρχει και ο κορονοϊός. Όσο παίζουμε τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Όπως έχω δηλώσει έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι, ήδη είμαστε μία νίκη επιπλέον από πέρσι γιατί στον Ιωνικό την περασμένη περίοδο χάσαμε και φέτος κερδίσαμε.

Αν κερδίσουμε και το Περιστέρι θα έχουμε δύο περισσότερες. Είχαμε συνυπολογίσει τον κορονοϊό στο μπάτζετ, γι’ αυτό και είναι μικρότερο από πέρσι. Νομίζω ότι πράξαμε καλά. Εμείς παίζαμε σε ένα γήπεδο πάντα γεμάτο και η ομάδα είχε πάντα καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αυτό δεν αλλάζεται με χρήματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχουμε κρούσματα. Αυτό μου δείχνει ότι έχουμε σοβαρά παιδιά, με χαρακτήρα, και ότι δουλεύουμε επαγγελματικά και αυτό με κάνει υπερήφανο. Εμείς ακολουθούμε το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, δεν έχουμε δικό μας».

Για την προσπάθεια ανανέωσης με τον Καββαδά: «Έχω το φάρμακο του Καββαδά, θα το δείτε τα επόμενα χρόνια. Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για ανανέωση. Ο Βασίλης έχει δεχθεί τον ρόλο του αρχηγού και τον λειτουργεί πολύ καλά. Είναι ευχαριστημένος και αυτός και εμείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…