Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πεδουλάκης στον OverFm: Η επιστροφή στο Περιστέρι, η νέα γενιά και ο Παναθηναϊκός

Πεδουλάκης στον OverFm: Η επιστροφή στο Περιστέρι, η νέα γενιά και ο Παναθηναϊκός

pedoulakis 1 e1649788762593

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε στην εκπομπή Overage του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για την επιστροφή και τους στόχους που έχει με την ομάδα των «κυανοκίτρινων» και τη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Για την δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Περιστερίου και τους φετινούς στόχους της ομάδας…

«Νομίζω ότι το Περιστέρι είναι μία μεγάλη ομάδα και ένας μπασκετικός σύλλογος. Τους αρέσει να παίζουν με Ελληνόπουλα και να γίνονται τα πρώτα βήματα τους μέσω Περιστερίου. Ελπίζουν να βρουν διέξοδο στον ευρωπαϊκό χάρτη. Εμείς χρειαζόμαστε διάρκεια για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Χρειάζεται να έχουμε μια σταθερότητα και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και με την πάροδο των χρόνων να ξανακάνουμε μία επιτυχία. Όμως, για να τα καταφέρουμε αυτά πρέπει να έχουμε τις συγκυρίες μαζί μας».

Όσον αναφορά, τη νέα γενιά που έρχεται και την βοήθεια που θα πρέπει να δοθεί…

«Θεωρώ ότι η ανάγκη του ελληνικού μπάσκετ να παράγει Ελληνόπουλα, περισσότερο επιβαρύνει παρά βοηθάει τα νέα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να προπονούνται για να γίνουν καλύτεροι. Όσοι δουλέψουν σκληρά θα προχωρήσουν. Στην νέα γενιά χαϊδεύονται αυτιά και αυτό δεν είναι το καλύτερο».

Για την πορεία των δύο «αιωνίων» στην Ευρώπη…

«Δυστυχώς, ο ελληνικός αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν βάλει λιγότερα χρήματα την τελευταία δεκαετία. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ανταγωνιστικός για 25 λεπτά σε έναν αγώνα στην Ευρώπη. Πιστεύω έχει χρόνο για να βελτιωθεί και πρέπει να δουλέψει έναν χρόνο γεμάτο, ώστε να έχει αποτελέσματα. Πλέον, έχουμε ξεκινήσει με πολύ χαμηλά μπάτζετ και έχει αλλάξει η διαφορά με το ευρωπαϊκό επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …