Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: “Προσωπική επιλογή του Σλότερ να παίξει, δεν έχει κριθεί τίποτα”

Παπαθεοδώρου: “Προσωπική επιλογή του Σλότερ να παίξει, δεν έχει κριθεί τίποτα”

Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι έδειξε αυτοκτονικές τάσεις στο φινάλε του αγώνα με την Σολέ κατάφερε και πήρε την νίκη κάνοντας το τρία στα τρία στον όμιλο της στο BCL. O Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα αναφορικά με την πρόκριση, ενώ  αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Μάρκους Σλότερ, αποκαλύπτοντας ότι έπαιξε με δική του ευθύνη.

Αναλυτικά:

«Ακόμα μια νίκη για εμάς. Χρειάζεται να παίζουμε καλά. Δεν αρχίσαμε με το σωστό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και γι αυτό το παιχνίδι είχε αυτή την εικόνα. Αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και πρέπει να κρατήσουμε αυτό».

Για το αν κλειδώνει η πρώτη θέση: «Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος οι διαφορές είναι μικρές και αν δεν παίξεις στο 100% δεν κερδίζεις τίποτα. Βλέπετε τα αποτελέσματα. όλες οι ομάδες έχουν ικανότητες. Το BCL έχει δυναμική. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Έχουμε ένα προβάδισμα, υπάρχουν 3 παιχνίδια ακόμα και ο όμιλος είναι ανοιχτός».

Για τον Σλότερ: «Προσπάθησε συντηρητικά να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Οι πόνοι υπάρχουν. Θέλω να τονίσω την παρουσία τoυ. Ήξερε ότι θα κάνει χειρουργείο, δεν ήταν 100% έτοιμος και ήταν προσωπική του επιθυμία να παίξει. Η ΑΕΚ έχει πετύχει ένα πράγμα που δεν έχει τονιστεί. Έχει κρατήσει κορμό από πέρυσι, έχει κρατήσει ξένους από πέρυσι. Οι παίκτες αυτοί έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της ομάδας.

Βλέπουμε ξένους παίκτες να θυσιάζονται για την ομάδα και βλέπουμε πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα. Το κενό του είναι μεγάλο, είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. Θα είμαστε σε επαφή με την διοίκηση. Αν υπάρχει δυνατότητα και υπάρχει και κάτι στην αγορά, ίσως προχωρήσουμε. Αν όχι θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Θα εξαρτηθεί από αυτούς τους 2 παράγοντες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Θάνατος Ίβκοβιτς – Τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ

Ο θάνατος του «Σοφού» Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για το …