Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: “Να δώσουμε το 100% για την νίκη στο Μεσολόγγι”

Παπαθεοδώρου: “Να δώσουμε το 100% για την νίκη στο Μεσολόγγι”

PAPATHEODOROU AEK

Η ΑΕΚ μετά την νίκη της μεσοβδόμαδα επί της Σολέ, φιλοξενείται αύριο (21/11) από το Μεσολόγγι για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League. O Ηλίας Παπαθεοδώρου εστίασε στο ότι η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους της, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 100% για να φτάσουν στην νίκη.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Μεσολόγγι. Μπορεί το Μεσολόγγι να είναι μία νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, ωστόσο έχει αποδείξει με τις νίκες και τις εμφανίσεις, που έχει κάνει έως τώρα πόσο καλό σύνολο διαθέτει.

Αποτελείται από ένα ρόστερ με νέους παίκτες που έχουν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και με έμπειρα παιδιά, που τους καθοδηγούν στις δύσκολες στιγμές. Είναι μία ομάδα, η οποία προετοιμάζει πολύ καλά το παιχνίδι της και δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο με την τακτική της.

Από την πλευρά μας, θα πρέπει να παίξουμε έναν αγώνα πραγματικά στα όριά μας. Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα απουσιών, που αντιμετωπίζουμε και να δώσουμε το 100%, ώστε να συνεχίσουμε με νίκες στη Basket League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…