Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την συνεργασία του με την Auteco

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει την συνεργασία του με την Auteco

auteco1

Επίσημος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και αυτή τη σεζόν η Auteco, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας τους. Η ιδιωτική εταιρία ΚΤΕΟ μάλιστα, προσφέρει εκπτώσεις στους ελέγχους όλων όσων είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασία της με την εταιρία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ «AUTECO», η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».

Η «AUTECO» στα πλαίσια της συνεργασίας της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, προνομιακές τιμές στον έλεγχο ΚΤΕΟ και στην έκδοση κάρτας καυσαερίων.

Για την λήψη της προσφοράς είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21».

Το προφίλ της Auteco

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ και η εταιρία ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά τη νέα πρόταση στα ΚΤΕΟ με υπερσύγχρονους σταθμούς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς. Η ιδέα αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Καθημερινοί χρήστες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προβληματίστηκαν για την ανθρώπινη ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και για την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους.

Έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου σταθμών ΚΤΕΟ, που με σεβασμό στη σχέση Άνθρωπος – Περιβάλλον – Ασφάλεια εισήγαγε νέα δεδομένα στο θεσμό.

Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…