Κεντρική NBA Οι “μνηστήρες” του Μαρκ Γκασόλ!
NBA

Οι “μνηστήρες” του Μαρκ Γκασόλ!

marc gasol lowry

Τι και αν τα χρόνια έχουν περάσει και έχει πλέον πατήσει τα 35 του χρόνια, ο Μαρκ Γκασόλ είναι ακόμα περιζήτητος στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο Ισπανός ψηλός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων πρώτη γραμμής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και μένει να πάρει την απόφαση του.

Αρχικά, δεδομένη είναι η πρόθεση των Ράπτορς να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομάδες για τις οποίες έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες είναι δύο από αυτές (αν και μετά την απόκτηση του Μοντρέζ Χάρελ, το ενδιαφέρον των Λέικερς ίσως και να μην προχωρήσει.

Παράλληλα, στο προσκήνιο έχουν βγει και οι Ουόριορς, οι οποίοι θέλουν έναν έμπειρο σέντερ στο δυναμικό τους, με τον Γκασόλ να θεωρείται ιδανικός για να μοιραστεί την θέση μαζί με τον 19χρονο Τζέιμς Γουάιζμαν, μαθαίνοντας του πράγματα από την πλούσια εμπειρία του.

Σε κάθε περίπτωση ο Ισπανός σέντερ πρέπει να αισθάνεται περήφανος που στην ηλικία του παραμένει περιζήτητος στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, ενώ μένει να δούμε πια θα είναι η απόφαση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…