Κεντρική NBA «Οι Μπακς περιμένουν την επιστροφή του Γιάννη, ελπίζοντας στην υπογραφή του»
NBA

«Οι Μπακς περιμένουν την επιστροφή του Γιάννη, ελπίζοντας στην υπογραφή του»

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Την ανάλυση του για το νούμερο ένα ζήτημα της περιόδου που διανύουμε στις ΗΠΑ και δεν είναι άλλο από το θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς, έκανε στην New York Times, o γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην αίσθηση που υπήρχε πριν μερικές εβδομάδες – όταν βγήκε η φημολογία περί συμφωνίας με τον Μπόγκνταν Μπγκντάνοβιτς – ότι ο MVP του ΝΒΑ θα θελήσει να υπογράψει, αλλά και η στάση σιγής που επικρατεί τώρα στην ομάδα, η οποία αναμένει την επιστροφή του Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα, ελπίζοντας στην υπογραφή του.

Αναλυτικά:

«Δύο εβδομάδες πριν γίνει γνωστή η συμφωνία των Μπακς ώστε να πάρουν τον Μπογκντάνοβιτς και τον Χόλιντεϊ, υπήρχε μια γενική αίσθηση στους κύκλους της λίγκας, ότι ο Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η αίσθηση αυτή προέκυπτε από το ότι ο Γιάννης ήταν πιθανό να εξασφαλιστεί οικονομικά, υπογράφοντας πριν από τη σεζόν και ήσυχα στη συνέχεια να ζητούσε ανταλλαγή, αν ήταν δυσαρεστημένος, όπως έκανε ο Πολ Τζορτζ στην Οκλαχόμα.

Τώρα; Ο Μπογκντάνοβιτς υπέγραψε με τους Χοκς και στο Μιλγουόκι έχει προκύψει μια μυστηριώδης σιγή, περιμένοντας την επιστροφή του Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα, ελπίζοντας στην υπογραφή του.

Αν ο Αντετοκούνμπο δεν υπογράψει, το Μιλγουόκι θα είναι σε μια μακρά και πολύ άβολη σεζόν με ένα μελλοντικό free agent, όπως ήταν η Οκλαχόμα το 2015/16 με τον Κέβιν Ντουράντ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…