Κεντρική Elite League Οι μάγκες από την Καρδίτσα

Οι μάγκες από την Καρδίτσα

karditsa

Παρότι ξεσπιτωμένη λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή πριν από λίγες εβδομάδες, παρότι αναγκάζεται να δίνει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 εκτός έδρας, η Καρδίτσα αποδεικνύει ότι έχει μέταλλο και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η θεσσαλική ομάδα έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όλα εκτός έδρας κι έχει καταφέρει να έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ (3-1) που τη φέρνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η μοναδική ήττα ήρθε από τον Ολυμπιακό, σ’ ένα παιχνίδι που κι αυτό το πάλεψε μέχρι τέλους, κοιτώντας στα μάτια τους Πειραιώτες.

Το τελευταίο “διπλό”, δε, της Καρδίτσας στην Πάτρα στην έδρα του ισχυρού Απόλλωνα, απέδειξε ότι οι Θεσσαλοί είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και τη φετινή σεζόν.

Κόντρα λοιπόν σ’ όλα τα προβλήματα, η Καρδίτσα κατόρθωσε να αλώσει (77-84) και το κλειστό της Περιβόλας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στα τελευταία λεπτά, όταν η μπάλα “έκαιγε”.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του κόουτς Κομποδιέτα, που πιστώνεται την εξαιρετική εικόνα της Καρδίτσας, ήταν ο Μάριος Μάταλον κι ο Νίκος Παπαρέγκας.

Ο πρώτος έκανε τα πάντα στο παρκέ, μετρώντας 18 πόντους, 6 ριμπάουντ κι 9 ασίστ, ενώ ο δεύτερος έκανε ένα φοβερό double-double με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες ήταν ο Βαβάτσικος με 16 πόντους κι 9 ριμπάουντ, ο Κακλαμάνος με 14 πόντους κι ο Καρράς, ο οποίος είχε 10 πόντους, χωρίς να χάσει δίποντο (5/5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…