Κεντρική Διεθνή Ο καυτός Μάικ Μπράμος

Ο καυτός Μάικ Μπράμος

Τρέντο Βενέτσια

Ο 33χρονος πλέον Μάικ Μπράμος, παρά το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σκόρερ πίσω από τα 6,75 μέτρα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Άλλωστε αυτό ήταν το χάρισμα του, και μάλιστα οι Έλληνες θεατές είχαμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και με την Εθνική ομάδα της χώρας έστω και για λίγο.

Ο Μάικ Μπράμος ο οποίος έχει… ριζώσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρέγιερ Βενέτσια, τα πάει αρκετά καλά και οι αριθμοί του στο φετινό Eurocup αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός παίκτης ο οποίος έχει επιχειρήσει 34 σουτ τριών πόντων σε πέντε αγώνες της Βενέτσια την φετινή διοργάνωση, έχει ευστοχήσει στα 21 από αυτά. Κάτι που σημαίνει πως σουτάρει με 61,8%.

Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι των Ιταλών απέναντι στην Ούνικς Καζάν, ο Μπράμος ευστόχησε σε 6 από τα 8 τρίποντα που επιχείρησε (στα τρία από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν πέτυχε 4 τρίποντα ανά παιχνίδι, ενώ τα λιγότερα που σημείωσε φέτος ήταν τα 3 τρίποντα στον αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν).

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…