Κεντρική NBA Ντέιβις και Ρόντο έμειναν ελεύθεροι
NBA

Ντέιβις και Ρόντο έμειναν ελεύθεροι

Rajon Rondo connects with Anthony Davis for the halfcourt alley oop

O Άντονι Ντέιβις και ο Ραζόν Ρόντο δεν έκαναν χρήση της οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου τους με τους Λος Άντζελες Λέικερς και έμειναν ελεύθεροι. Ο πρώτος ήταν να πάρει τη νέα αγωνιστική περίοδο 28,7 εκατ. δολάρια και ο δεύτερος 2,6 εκατ. δολάρια.

Οι δύο παίκτες ψάχνουν για ένα καλύτερο συμβόλαιο, χωρίς να σημαίνει ότι θα φύγουν από την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς. Ειδικά ο Ντέιβις είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς, με τους οποίους είχε μέσο όρο  26,1π., 9,3 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 2,3 κοψίματα σε 34,4’ αγωνιζόμενος σε 62 ματς κανονικής περιόδου και 27,7π., 9,7 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,4 κοψίματα σε 36.6’ σε 21 παιχνίδια πλέι οφ.

Αντίθετα, ο Ρόντο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα, με τους Κλίπερς και τους Χοκς να εξετάζουν την περίπτωση του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος πέρυσι στο NBA, σε 48 αναμετρήσεις κανονικής περιόδου, είχε κατά μέσο όρο 7,1π., 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 20.5, ενώ σε δεκαέξι αγώνες πλέι οφ, είχε μέσο όρο 8,9π., 4,3 ριμπάουντ, 6,6 ασίστ και 1,4 κλεψίματα,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…