Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέντοβιτς: “Να ανταποκριθούμε σε ότι εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ” (vid)

Νέντοβιτς: “Να ανταποκριθούμε σε ότι εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ” (vid)

nemania nedovic panathinaikos fener

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό “Νίκος Γκάλης για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης μίλησαν στην κάμερα της ΚΑΕ για το παιχνίδι, με τον Σέρβο γκαρντ να τονίζει ότι πρέπει οι “πράσινοι” να είναι έτοιμοι για ότι εμπόδιο τους βάλουν οι Ρώσοι.

«Τα σουτ μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά η άμυνα μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως με τη Φενέρ. Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλουν», τόνισε ο Νέντοβιτς.

Για την πανδημία ανέφερε: «Είναι μία κατάσταση που πρέπει να ζήσουμε, είναι μία περίεργη κατάσταση και το lockdown που έρχεται θα την κάνει δυσκολότερη. Αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη συνηθίσουμε».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε ότι πρέπει το τριφύλλι να προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό και να κάνει τα μικρά πράγματα σωστά.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, η ομάδα είναι διαφορετική και έχει άλλη φιλοσοφία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα μικρά πράγματα σωστά», ανέφερε ο Κασελάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…