Κεντρική NBA NCAA ΝCAA: Άρχισαν οι αναβολές πριν καν ανοίξει η αυλαία – Η πρόταση του Πιτίνο! (pic)

ΝCAA: Άρχισαν οι αναβολές πριν καν ανοίξει η αυλαία – Η πρόταση του Πιτίνο! (pic)

ncaaathletes

Λίγες μόλις ώρες απομένουν για το τζάμπολ στο κολεγιακό μπάσκετ στις ΗΠΑ, με τους ανθρώπους του NCAA να βιώνουν πριν καν αρχίσουν τις δυσκολίες που δημιουργεί ο κορωνοϊός.

Το κολεγιακό μπάσκετ έχει πολύ υψηλή θέση στο φιλοθεάμον κοινών της Αμερικής, και μετά την απόφαση της ακύρωσης της περσινής σεζόν οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κάνουν τζάμπολ για φέτος στις 25/11.

Φυσικά, το κλίμα αβεβαιότητας στις τάξεις των διοργανωτών και των ομάδων είναι δεδομένο και πλέον αρχίζει να δημιουργείται χάος, καθώς ήδη δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν πριν καν ανοίξει η αυλαία!

Πρόκειται για  αναμετρήσεις του Ντιουκ και του Αριζόνα Στέιτ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι η Αριζόνα αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της πρεμιέρας λόγω κρουσμάτων στο Μπέιλορ, ενώ την ίδια ώρα το δεύτερο ζητάει να παίξει παρά τους θετικούς στον ιό.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση των αναβολών πήρε θέση και ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτηση του στο twitter, επαναλαμβάνοντας την θέση του για μετάθεση των πλέι οφ τον Μάη, με την ελπίδα να δοθεί λύση από το εμβόλιο!

“Θα το πω ξανά, σε όποιον είναι διατεθειμένος να ακούσει, μεταθέστε την σεζόν για Μάρτιο, και κάντε May Madness. Δώστε στο εμβόλιο μια ευκαιρία, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…