Κεντρική NBA NBA: Όλες οι κινήσεις της ημέρας (27/11) στην free agency!
NBA

NBA: Όλες οι κινήσεις της ημέρας (27/11) στην free agency!

jj barea 1

Μικρή κινητικότητα υπήρχε στο παζάρι των ελευθέρων παικτών στην άλλη πλευρά του ατλαντικού εχθές, Παρασκευή (27/11).

Από τις λιγοστές κινήσεις που έγιναν ξεχώρισε η ανταλλαγή του Όστιν Ρίβερς από τους Ρόκετς στους Νικς, η οποία μάλιστα είχε και… άρωμα Ευρώπης, αφού μαζί του η Νέα Υόρκη πήρε και τα δικαιώματα του Σέρχιο Γιούλ.

Η χθεσινή ημέρα είχε ακόμα μια ανταλλαγή, ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Τζαζ, με τους Μορμόνους να δίνουν τον Ράιον Τάκερ και ένα πικ 2ου γύρου σε μελλοντικό ντραφτ έναντι χρηματικού ποσού. Στην Γιούτα εξάλου βασικός στόχος τους είναι να δημιουργήσουν χώρο στο salary cap, ώστε μετά τον Μίτσελ να ανανεώσουν και το συμβόλαιο του Γκομπέρ.

Παράλληλα, ξεχωρίζει και η παραμονή του 36χρονου πλέον Τζέι Τζέι Μπαρέα στους Μάβερικς για ακόμα μια σεζόν έναντι 2,6 εκατομμυρίων, ενώ κάτοικος Μπρούκλιν παραμένει και ο Τάιλερ Τζόνσον με το μίνιμουμ συμβόλαιο.

Στους Κινγκς θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Φρανκ Καμίνσκι, με το συμβόλαιο του να είναι μη εγγυημένο, ενώ από έναν παίκτη για το training camp απέκτησαν Μπακς και Ράπτορς. Συγκεκριμένα, στην προετοιμασία του Μιλγουόκι θα είναι ο Τζάστιν Πάτον, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Κλίπερς, ενώ στο Τορόντο θα βρεθεί ο Άλιζ Τζόνσον.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…