Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: “Πρόωρος τελικός κόντρα στον Ιωνικό”

Μουράτος: “Πρόωρος τελικός κόντρα στον Ιωνικό”

vasilis mouratos laurio lavrio

Πρόωρο τελικό χαρακτήρισε την αυριανή (22/11) αναμέτρηση του Λαυρίου κόντρα στον Ιωνικό ο Βασίλης Μουράτος, καθώς η ομάδα του έχει ανάγκη από νίκη μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο γκαρντ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, αναφορικά με την αναμέτρηση τόνισε ότι χρειάζεται η ομάδα του να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά της διαστήματα έτσι ώστε να φτάσει στην νίκη.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας!

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας στη φετινή Stoiximan Basket League.

Τα δυο αρνητικά αποτέλεσμα που είχαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έδωσαν τον χαρακτήρα ενός «πρόωρου τελικού» για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στoν Ιωνικό!

Οι εμφανίσεις μας σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας! Ο Ιωνικός προέρχεται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων και αλλαγής προπονητή και σίγουρα θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Για εμάς όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη!

Γνωρίζοντας τη σημασία του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα! Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του «ροζ φύλλου αγώνα» που θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που μας περιμένει.

Καλή αγωνιστική σε όλους, με όμορφο θέαμα (προς το παρόν μόνο, δυστυχώς, από τους τηλεοπτικούς δέκτες).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …