Κεντρική Διεθνή Μεσίνα: “Ας ελπίσουμε να ζήσουμε αρκετά για να έχουμε σεβαστές οικονομικές συμφωνίες”

Μεσίνα: “Ας ελπίσουμε να ζήσουμε αρκετά για να έχουμε σεβαστές οικονομικές συμφωνίες”

Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα προ ημερών με επιστολή του είχε δηλώσει ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες με το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, ίσως θα ήταν καλύτερα να διακοπή η Ευρωλίγκα. Η δήλωση του συνάντησε αρκετές διαφωνίες, με τον Ιταλό κόουτς να εκφράζει την πικρία του για το ότι όλοι επικεντρώθηκαν σε αυτό το κομμάτι, και σε συνέντευξη του έκανε νέες διευκρινήσεις.

«Η λύπη μου είναι το γεγονός ότι, απαντώντας, όλοι επικεντρώθηκαν σε μια δευτερεύουσα πτυχή της επιστολής μου, η οποία ήταν η πρότασή μου για το τι μπορεί να γίνει για να τελειώσει το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα (η πρόταση να παίξουμε μόνο τα εθνικά πρωταθλήματα από εδώ έως τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε μόνο στην Ευρωλίγκα).

Για μένα το σημαντικό πράγμα ήταν ότι εκείνοι που ήταν επικεφαλής των διαφόρων αθλητικών οργανώσεων, LBA, ο οργανισμός των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και Διεθνείς Ομοσπονδίες, κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και ζήτησαν κοινή λύση, η οποία ακόμη και σήμερα απέχει πολύ.

Υπάρχουν κίνδυνοι και δυσκολίες στο ταξίδι από χώρα σε χώρα. Πολλά παιχνίδια πρέπει να αναβληθούν επειδή υπάρχουν πάρα πολλά μολυσμένα άτομα από τον κορωνοϊό και δεν μπορούμε να παίξουμε, είναι δύσκολο να βρούμε τις ημερομηνίες για να καλύψουμε το κενό.

Δυστυχώς, ωστόσο, όσοι αναστατώθηκαν μετά την επιστολή μου ασχολήθηκαν μόνο με το γεγονός ότι εάν αλλάξει ο ανταγωνισμός, θα είναι δύσκολο να σεβαστούμε τις οικονομικές συμφωνίες. Ας ελπίσουμε να ζήσουμε αρκετά για να μπορούμε να έχουμε σεβαστές οικονομικές συμφωνίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…