Κεντρική Διεθνή Με τρεις από το Μουντομπάσκετ του 2019 η προεπιλογή της Ισπανίας! (vid)

Με τρεις από το Μουντομπάσκετ του 2019 η προεπιλογή της Ισπανίας! (vid)

sergio scariolo

Τα “παράθυρα” του Ευρωμπάσκετ του 2022 είναι προ των πυλών και μια μετά την άλλη οι εθνικές ομάδες των ευρωπαϊκών χωρών ανακοινώνουν τις κλήσεις τους για τους αγώνες που έρχονται. Έτσι, και η εθνική της Ισπανίας ανακοίνωσε την δικιά της προεπιλογή, στην οποία δεν περιλαμβάνονται ούτε ΝΒΑερς, ούτε παίκτες της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα έχει στην διάθεση του μόλις τρεις παίκτες από την ομάδα που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ του 2019. Ο λόγος για τους Ραμπασέδα, Μπεϊράν και Κολόμ, με τον τελευταίο να ανήκει μεν στην Βαλένθια, αλλά να είναι εκτός πλάνων.

Η Ισπανοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το Ισραήλ (28/11) και την Ρουμανία (30/11), με τους αγώνες να λαμβάνουν χώρα στην Βαλένθια.

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Φρανθίς Αλόνσο, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρουμπέν Γκερέρο, Νταρίο Μπριθουέλα (Μάλαγα), Βίκτορ Αρτεάγκα (Εστουδιάντες), Ζόναθαν Μπαρέιρο (Σαραγόσα), Φεράν Μπάσας, Τσάμπι Λόπεθ Αροστέγκι (Μπανταλόνα), Χαβιέρ Μπεϊράν (Γκραν Κανάρια), Κίνο Κολόμ (Βαλένθια), Νάτσο Γιοβέτ, Οριόλ Παουλί, Τάισον Πέρεθ (Ανδόρα), Τσάβι Ραμπασέδα, Μίκελ Σαλβό (Μπούργος), Άλεξ Σουάρεθ (Ομπραντόιρο).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…