Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με το δεξί στην “φούσκα” του Ηρακλείου το Μαυροβούνιο

Με το δεξί στην “φούσκα” του Ηρακλείου το Μαυροβούνιο

montenegro israil

Ξεκίνησαν σήμερα στα Δύο Αοράκια Ηράκλειου οι αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021.

Για τον Β΄Ομιλο το Μαυροβούνιο που ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησε με 73-66 του Ισραήλ σημειώνοντας την πρώτη του νίκη.

Δεκάλεπτα: 21-14, 39-35, 55-54, 73-66

Μαυροβούνιο (Σκέροβιτς): Αλεξιτς 7(1), Γκάτλινγκ 20, Γιοβάνοβιτς 23(1), Μούγιοβιτς 7(1), Πάσιτς 3(1), Γιάκσιτς, Κοβάσεβιτς 4, Ράκοβιτς, Βούκετιτς 9.

Ισραήλ (Ράμπι): Κοεν 21(3), Εϊσνερ 5(1), Χανούν 2, Ράμπερ 4, Ρότμπεργκ 14(2), Αμπούντ, Κάρσχ 7, Λεβ 10(2), Ομπραχ, Βατούρι, Ζίπελ 3(1).

Δηλώσεις

Γελένα Σκέροβιτς (κόουτς, Μαυροβούνιο): «Πήραμε μια διαφορά δέκα πόντων νωρίς στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια όταν ήρθε η στιγμή να χτίσουμε μια διαφορά είχαμε κάποια κακά σουτ που τους έδωσε το δικαίωμα να βγουν στον αιφνιδιασμό. Κάναμε λάθη, αλλά στο καθοριστικό σημείο κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Ήταν δύσκολο όντως να επιστρέψουμε μετά από ένα χρόνο εκτός, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Νικήσαμε και είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς για το μέλλον. Όλο αυτό είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για εμένα, γιατί είναι υψηλό το επίπεδο Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή την ευκαιρία».

Γιοβάνα Πάσιτς(παίκτρια, Μαυροβούνιο): «Όλες οι ομάδες είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό, είναι το ίδιο για όλες και όλες προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε αυτό. Είμαστε απλά χαρούμενες που μπορούμε να παίξουμε και πάλι μπάσκετ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν λίγο δύσκολο, χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο να προσαρμοστούμε να νιώσουμε το ίδιο το παιχνίδι και πάλι, την επαφή με το άθλημα. Δεν είχαμε παίξει για σχεδόν ένα χρόνο και ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα. Αλλά όπως είπα ήδη, είναι κάτι που ισχύει για όλους. Είμαι όμως πραγματικά χαρούμενη που παίζουμε και πάλι το παιχνίδι που αγαπάμε. Για εμάς ήταν σημαντικό το ότι νικήσαμε σήμερα, είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Είναι πολύ καλή ομάδα και μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλο σεβασμό απέναντί τους. Παλεύουν πάντα και το έδειξαν αυτό σήμερα. Ήταν μια καλή νίκη λοιπόν γι’ αυτό το λόγο, την κρατάμε και συνεχίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…