Κεντρική Α1 ΑΕΚ Λοτζέσκι: “Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα”

Λοτζέσκι: “Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα”

Ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε πως η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει τον στόχο της και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός σουτέρ στην «Ώρα των Σπορ»:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ, ξέρω το ρόλο μου, τον αποδέχομαι και απολαμβάνω να παίζω με συμπαίκτες που παίζουν ο ένας για τον άλλον. Φυσικά είναι ωραίο το να είμαι πάλι εδώ στην Ελλάδα».

Για το ότι η ΑΕΚ θεωρείται από κάποιους γερασμένη ομάδα: «Όσον αφορά το θέμα της ηλικίας, είναι μάλλον αλήθεια. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τις δυνάμεις μας και τις αδυναμίες μας και να κάνουμε το καλύτερό μας, για να μείνουμε υγιείς. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό υπέρ μας και να δείξουμε στον κόσμο ότι ακόμη μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είμαι βέβαιος για το πώς σκέφτονται οι άλλοι εκτός ομάδας, αλλά για μας η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας, υπέρ μας, κάτι το οποίο κάνουμε ήδη».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Σχετικά με το να κατακτήσουμε την Basket League, αυτός είναι φυσικά ο στόχος της ΑΕΚ. Δεν θέλω να εστιάσω σε αυτό τώρα, γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι με την ποιότητά μας και με λίγη τύχη είναι σίγουρα πιθανό να τα καταφέρουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Γκίκας: “H βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του”

Η ΑΕΚ μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ…