Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Lockdown σε όλη τη χώρα από το Σάββατο: Κλειστό το λιανεμπόριο, ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά, τι ισχύει για αυτοκίνητα και επιβάτες

Lockdown σε όλη τη χώρα από το Σάββατο: Κλειστό το λιανεμπόριο, ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά, τι ισχύει για αυτοκίνητα και επιβάτες

dromos

Lockdown: Από το πρωί του Σαββάτου στις 06.00 ξαναμπαίνουμε σε ένα οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα, το οποίο θα διαρκέσει για 3 εβδομάδες. Κλειστό το λιανεμπόριο, ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά, τι ισχύει για αυτοκίνητα και επιβάτες

Καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα με επαναφορά των sms στο 13033, μάσκες παντού, έντυπα για την κυκλοφορία των εργαζομένων αλλά και κλείσιμο καταστημάτων.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο θα ανασταλεί η λειτουργία του λιανεμπορίου (εξαιρούνται τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων, όπως super market, mini market κ.λπ., καθώς και τα pet shops), των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής.

Η εστίαση θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας, ενώ θα επιτρέπονται οι υπηρεσίες delivery. Τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργούν έως τις 20:30, ενώ προβλέπεται η λειτουργία τους και το Σαββατοκύριακο.

Στις μεταφορές, προβλέπεται περιορισμός στον αριθμό των επιβαινόντων σε ΙΧ μέχρι 1 άτομο πλέον του οδηγού (εξαιρούνται ανήλικα τέκνα).

Στην αναστολή λειτουργίας των παιδότοπων συμπεριλαμβάνονται οι παιδικές χαρές και τα πάρκα ψυχαγωγίας / θεματικά πάρκα.

Στους χώρους λατρείας, οι Λειτουργίες θα πραγματοποιούνται χωρίς παρουσία πιστών, ενώ επιτρέπονται μόνο τελετές κηδειών με παρουσία έως 9 άτομα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…