Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λεπενιώτης: «Θέλαμε να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Λεπενιώτης: «Θέλαμε να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Λεπενιώτης

Ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο και προσπαθεί κι αυτός να βάλει το λιθαράκι του στη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου δήλωσε ότι ήθελαν κι αυτοί να συμβάλουν στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν μια σκέψη που είχαμε από το καλοκαίρι. Θέλαμε να συμβάλουμε κι εμείς στον αγώνα κατά της πανδημίας, να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και να τους επιβραβεύσουμε, περνώντας τα μηνύματα που πρέπει. Οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούν να περάσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να περάσουν μέσα από άλλες πλατφόρμες. Θέλαμε να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευπαθείς ομάδες, δημιουργώντας ένα διαφορετικό προϊόν.

Όσον αφορά αυτό το πρόγραμμα, έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση, χαιρόμαστε για όλους όσοι έχουν εμφανιστεί και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προσπάθεια. Νιώθουμε υπερήφανοι και πιστεύω πως η εξέλιξή του θα είναι θετική για όλους. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους σκοπούς που έχουμε θέσει. Η κοινωνική ευαισθησία των προέδρων και της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευδιάκριτη και αξιοπρόσεκτη. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …