Κεντρική Basket League Άρης Koυζέλογλου, το… ξεχωριστό “κέρδος” της νίκης του Άρη

Koυζέλογλου, το… ξεχωριστό “κέρδος” της νίκης του Άρη

kouzeloglou aris

Είναι σπάνιο ένας αθλητής να τελειώνει το ματς με οχτώ πόντους αλλά να αποτελεί τον πολυτιμότερο καλαθοσφαιριστή της ομάδας του… Στην περίπτωση, όμως, του Γιάννη Κουζέλογλου αυτό συνέβη, μιας και έκανε… πολλά στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας παίκτης έδωσε ενέργεια στον Άρη, προσπάθησε σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό αμυντικά και τελείωσε το ματς με δύο κοψίματα και ένα κλέψιμο. “Προσθέστε” σε αυτά και τα 9 ριμπάουντ που “κατέβασε”, όντας ο κορυφαίος του Άρη στη συγκεκριμένη κατηγορία στατιστικής.

Ο Κουζέλογλου, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς στο ranking, αποτέλεσε τον MVP των “κιτρίνων” οι οποίοι μπορούν να “χαμογελούν” για την εμφάνιση του πρώην αθλητή του Λαυρίου. Ο Κουζέλογλου ήταν από τα… ξεχωριστά “κέρδη” του Άρη στο ματς με τον Ηρακλή και καλείται να δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα στην συνέχεια των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση, το δείγμα των ικανοτήτων του την Τρίτη, φορώντας την “βαριά” φανέλα του Άρη, ήταν άκρως θετικό και φανέρωσε πως μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…