Κεντρική Ηρακλής Καρβέλας: “O Ηρακλής περιμένει την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών”

Καρβέλας: “O Ηρακλής περιμένει την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών”

Καρβελας

Στο θέμα των ημερών με την κόντρα του Ηρακλή με το Περιστέρι για την διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Γηραιού, Δημήτρης Καρβέλας, εξηγώντας ότι στον Ηρακλή περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών του αγώνα. Παράλληλα, ο κύριος Καρβέλας τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει τιμωρία θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για το ελληνικό μπάσκετ και την διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

Η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε.

Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σα να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…