Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καρράς: “Ένας αθλητής και ένα μήνα να σταματήσει θέλει καιρό να επανέλθει”

Καρράς: “Ένας αθλητής και ένα μήνα να σταματήσει θέλει καιρό να επανέλθει”

karras

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της της Κωπηλασίας, Γιάννης Καρράς, μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Λένα Καραλή για τις αλλαγές που θα υπάρχουν στο άθλημα της κωπηλασίας με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Όσον αφορά τις αλλαγές ανέφερε “Είναι ευχάριστο για το άθλημά μας το ότι τα παιδιά μπορούν υπόπροϋποθέσεις να συνεχίσουν. Πιο πολύ και για την εθνική ομάδα, αφού έρχονται σημαντικές διοργανώσεις. Με επικοινωνία που είχα με τον κ. Μαυρωτάξεκαθαρίσαμε ότι ο προπονητής μπορεί να συνοδεύει το σκάφος που γίνεται προπόνηση.

Στα σκάφη εννοείται μπορεί να μένει μόνο ένα άτομο. Το κακό είναι πως αν ένα σωματείο έχει για παράδειγμα 20 παιδιά θα πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να είναι εκεί ο προπονητής”.

Για τις επιπτώσεις που θα είχε μια παύση των προπονήσεων για τους αθλητές δήλωσε “Τα παιδιά που έχουν στόχους, αν σταματήσουν για ένα μήνα θα χρειαστεί πολλούς μήνες για να επανέλθουν. Θα πρέπει έστω και σε χαμηλότερουςρυθμούς να συνεχίσουν”.

Κλείνοντας ανέφερε πως “Για τα παιδιά της προολυμπιακής και ολυμπιακής ομάδας που είναι παραπάνω από ένας υπάρχει εξαίρεση στα μέτρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…