Κεντρική NBA Κάρι για τον τραυματισμό του Τόμπσον: “Ήταν μια… γροθιά για μένα, δάκρυσα”
NBA

Κάρι για τον τραυματισμό του Τόμπσον: “Ήταν μια… γροθιά για μένα, δάκρυσα”

warriors

Η κακοδαιμονία δεν έχει τέλος για τους «Splash Brothers» των Ουόριορς, καθώς μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που αμφότεροι ήταν εκτός παρκέ, πριν προλάβουν να επιστρέψουν και οι δύο τραυματίστηκε ξανά σοβαρά ο Κλέι Τόμπσον.

Ο Στεφ Κάρι, μιλώντας στο «The Undefeated», αναφέρθηκε στα συναισθήματα του όταν του είπαν για τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη του, υπονόησε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ, ωστόσο τόνισε ότι όλοι μαζί θα το ξεπεράσουν και αυτό.

Αναλυτικά:

«Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, ένας ο οποίος δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και συμβαίνει αυτό. Πρέπει να έχει μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.

Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια… γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Στο τέλος, πρέπει να τον  στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του.

Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ. Θα κάνει ότι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. 2,5 χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε».

Για  το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Θα είναι δύσκολο αρχικά σίγουρα. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…