Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Καλαμπάκος: “Διδακτική σφαλιάρα η ήττα από την ΑΕΚ”

Καλαμπάκος: “Διδακτική σφαλιάρα η ήττα από την ΑΕΚ”

kalabakos

Το Μεσολόγγι γνώρισε την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας αρκετά άνετα από την ΑΕΚ, με τον Ντίνο Καλαμπάκο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα να χαρακτηρίσει την ήττα “διδακτική σφαλιάρα” για την ομάδα του. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα κάθε βδομάδα χρειάζεται να ταξιδέψει για να αγωνιστεί, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι αυτό σύντομα θα τελειώσει.

Αναλυτικά:

«Ήταν διδακτικό το σημερινό παιχνίδι και η σφαλιάρα ήταν πολύ καλή. Είμαστε μικρή σε ηλικία ομάδα και ήταν ότι καλύτερο για εμάς αυτό τον καιρό αυτό το αποτέλεσμα. Σέβομαι ότι η ΑΕΚ και μας σεβάστηκε. Εμείς θα χρειαστούμε δουλειά γιατί θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τα μυαλά μας. Είμαστε καλά. Να μην γκρινιάζουμε να μην λέμε πολλά.

Ήταν δύσκολο να προσγειώσουμε τους νεαρούς, γιατί παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ήταν και η πρώτη φορά που μας είδαμε να μην είμαστε ομάδα. Σήμερα για κάποιους λόγους, μάλλον εξωαγωνιστικούς, κάποιοι ξέφυγαν. Δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα. Είναι λογικό και ανθρώπινο με τέτοιο αντίπαλο. Το παιχνίδι τελείωσε από Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά. Έχουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Έχουμε ένα φιλικό τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και στις διακοπές είναι δύσκολο να βρούμε ομάδες στην ίδια σελίδα. Βαρεθήκαμε να παίζουμε με τον Προμηθέα και μετά θα πάρουμε ρεπό και θα ξεκινήσουμε μετά την προετοιμασία μας για τον Ηρακλή. Εμείς δεν είχαμε κρούσματα στην πόλη. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Για εμάς αυτό είναι πλεονέκτημα.

Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το δύσκολο είναι πως δεν είμαστε στο Μεσολόγγι. Είμαστε τσιγγάνοι. Έχουμε καραντίνα, τα μαγαζιά είναι κλειστά μας αγαπάει ο κόσμος, μας υποστηρίζει και είναι κρίμα να μην μπορούμε να παίξουμε στην πόλη. Ελπίζουμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και να σωθούμε και ο κόσμος να μας απολαύσει. Είμαστε κάθε εβδομάδα σε ταξίδι».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…