Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Καλαμπάκος: «Ο Κουφός έπαιξε με το μυαλό μας»

Καλαμπάκος: «Ο Κουφός έπαιξε με το μυαλό μας»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος οδήγησε τον Χαρίλαο Τρικούπη στην τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς σημείωσε ότι ο Κουφός στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με το μυαλό τους, αλλά στο δεύτερο κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Είδατε ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κουφός έπαιξε με το μυαλό μας και μάλλον μας κέρδισε. Μας έμπλεξε, μας παγίδευσε, έκανε τρικ. Τα ξέραμε αλλά μπερδευτήκαμε αφού δεν έχουμε την εμπειρία.

Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πλάνα. Αν το ματς πήγαινε στο πινγκ πονγκ θα χάναμε γιατί ο Ιωνικός ξέρει να το κάνει καλύτερα από μας. Αν έκανε 400 επιθέσεις κάθε ομάδα, θα το έκανε καλύτερα.

Γίναμε πιο σκληροί, αλλάξαμε λίγο και τα παιδιά της Νίκαιας στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν στο γήπεδο. Πήραμε τις διεκδικούμενες μπάλες, βάλαμε σουτ και όταν περάσαμε μπροστά δεν ανησυχήσαμε ξανά.

Να μείνουμε προσγειωμένοι, δύσκολο για τα παιδιά της ηλικίας μα, αλλά ευχαριστιούνται το μπάσκετ που παίζουν. Δεν ξέρω αν παίζουν καλά ή κακά, αλλά σίγουρα δίνουν και την ψυχή τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Στο Μεσολόγγι ο Βασιλόπουλος!

Παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου είναι ξανά ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο 35χρονος γκαρ…