Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιβάνοβιτς: «Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Ιβάνοβιτς: «Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός»

dusko ivanovic baskonia

Η Μπασκόνια φιλοξενείται αύριο (26/11) από τον Ολυμπιακό στοπ ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα, ο τεχνικός των Βάσκων, εστίασε στις χαμένες μπάλες και το τρανσίσιον των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι παίκτες του.

«Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική, που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, παίζουν πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Euroleague, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα.

Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να κερδίζουμε, έχοντας την αποστολή να κερδίσουμε κάτι φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι.

Ειδικά για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το τρανζισιον παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…