Κεντρική Διεθνή Η αποκάλυψη του Ραζνάτοβιτς για τον Μίσιτς!

Η αποκάλυψη του Ραζνάτοβιτς για τον Μίσιτς!

Misko4

Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο NBA, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γκαρντ της Εφές, ο Σέρβος θα μπορούσε από φέτος να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά τα σχέδια χάλασαν λόγω του κορωνοϊού.

Ο 26χρονος γκαρντ είχε επιλεγεί από τους Σίξερς στο ντραφτ του 2014, ωστόσο τα δικαιώματά του μεταφέρθηκαν πρόσφατα στους Θάντερ, στο πλαίσιο ανταλλαγής.

“Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, ο Μίτσιτς είναι ώριμος πια για το ΝΒΑ. Το φετινό καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε μετακομίσει εκεί και η ρήτρα του ήταν μέχρι τις 15/7, αλλά η σεζόν συνεχιζόταν εκεί λόγω του κορωνοϊού. Η Εφές δεν ήθελε να μεταθέσει το opt out, καθώς ήθελε να διατηρήσει την ίδια ομάδα για την επόμενη σεζόν. Στο μεταξύ, μία από τις ομάδες που ενδιαφερόταν για εκείνον, οι Θάντερ, πήραν τα δικαιώματά του μέσω ανταλλαγής, οπότε είναι πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να παίζει στο ΝΒΑ”, ήταν τα λόγια του Ραζνάτοβιτς σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…