Κεντρική NBA Γκασόλ: “Θέλω να πάω σε ομάδα που πάει για τον τίτλο”
NBA

Γκασόλ: “Θέλω να πάω σε ομάδα που πάει για τον τίτλο”

marc gasol lowry

Η free agency στο ΝΒΑ ξεκινάει σε μόλις τέσσερις μέρες (20/11), και ένα από  τα πιο καυτά ονόματα ειδικά στις θέσεις των ψηλών είναι ο Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ δεν θα συνεχίσει στους Ράπτορς, και η περίπτωση του αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Ειδικά για την δυτική περιφέρεια, για όποια ομάδα θέλει να ανταγωνιστεί στην γραμμή των ψηλών τους πρωταθλητές, Λέικερς, ο Γκασόλ αποτελεί σταθερή αξία, ενώ και ο θρύλος των Ουόριορς, Κρις Μάλιν, είχε δηλώσει προ ημερών ότι “οι Ουόριορς πρέπει να πάρουν τον Γκασόλ”.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του, τόνισε ότι στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που δεν θα χτίζεται από την αρχή, αλλά θα έχει στόχο το πρωτάθλημα.

«Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες του ΝΒΑ, αλλά μέχρι να καθίσουμε και να μιλήσουμε δεν θα ξέρουμε τι θα συμβεί».

Θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο: «Είναι πάντα μία από τις προτεραιότητες. Αν πάω σε μια ομάδα που θέλει να κάνει rebuilding, δεν θα είχε νόημα για αυτούς ή για μένα. Μου αρέσει πολύ να συνεισφέρω στη νίκη με συνέπεια και πάντα προσπαθώ για τον τίτλο».

Για τον αδερφό του, Πάου Γκασόλ, δήλωσε:  «Αναρρώνει, προπονείται καθημερινά για να είναι σωματικά καλά. Πρώτα πρέπει να είναι καλά σε αυτήν την πτυχή και μετά θα δούμε τι υπάρχει. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε γεγονότα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…