Κεντρική Λάρισα Γαβριήλ: “Δεν παίζουμε play station με τους παίκτες”

Γαβριήλ: “Δεν παίζουμε play station με τους παίκτες”

gavriil

Στην τραγική κατάσταση με τα επτά κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν προ διημέρου στην Λάρισα αναφέρθηκε ο Λίνος Γαβριήλ σερ συνέντευξη του στην εφημερίδα “Ελευθερία”, τονίζοντας ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι υπομονή. Παράλληλα, ο τεχνικός των Θεσσαλών, τόνισε ότι οι παίκτες που είναι σε καραντίνα είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν μετά από ένα μήνα απραξίας.

Αναλυτικά:

«Ξηλώθηκε όλη η ομάδα, η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δυστυχώς δεν παίζουμε play station με τους παίκτες, αφού θα γυρίσουν απροπόνητοι μετά από έναν μήνα και δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης θα βρεθούν».
Σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα επιστρέψει η ομάδα σε αγωνιστική δράση ο Κύπριος κόουτς είπε: «Πιστεύω ότι η επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση θα είναι τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ένα προγραμματισμένο παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου με τον Άρη που πιθανό είναι να μη διεξαχθεί, αφού δεν θα έχει τελειώσει η καραντίνα των τεσσάρων κρουσμάτων χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει και κάποιο άλλο. Θα κάνουμε υπομονή, δεν έχουμε άλλη λύση και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…