Κεντρική Basket League Άρης Φλιώνης: “Μεγάλη τιμή, θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Τολιόπουλο”

Φλιώνης: “Μεγάλη τιμή, θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Τολιόπουλο”

Flionis1011202

Ο Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των δυο αγώνων με τη Λετονία (27/11) και τη Βουλγαρία (29/11), που θα γίνουν στο Σεράγεβο, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022. Αφού αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας γευτεί σημαντικές διακρίσεις, ο αρχηγός του Άρη δέχθηκε την κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βασίλη Τολιόπουλο και ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της «επίσημης αγαπημένης».

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο 23χρονος πλέι μέικερ χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την παρουσία στην 14άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. «Είναι μεγάλη τιμή. Αποτελεί στόχο για κάθε αθλητή, να είναι στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτυγχάνεται. Θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τη θέση του οποίου θα πάρω στην Εθνική και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους».

Ο Φλιώνης είναι από τους παίκτες που δουλεύουν σκληρά, όχι μόνο στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και η κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί μια ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών του τα τελευταία χρόνια. «Είναι σίγουρα μια επιβράβευση, όμως, η εξέλιξη αυτή σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και να δουλεύεις καθημερινά πιο εντατικά. Αυτό που θέλω, είναι να παίζω καλά και να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, τον Άρη να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», κατέληξε ο παίκτης των «κίτρινων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…