Κεντρική Διεθνή Δέδας: “Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, παρότι η ΑΕΚ έχει αρκετά πιο ψηλό μπάτζετ”

Δέδας: “Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, παρότι η ΑΕΚ έχει αρκετά πιο ψηλό μπάτζετ”

stefanosdedasmonth

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον αγώνα της Χάποελ Χολόν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι Ισραηλινοί θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

“Αυτό είναι το πρώτο μας ματς για το BCL φέτος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκπροσωπούμε την ομάδα μας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση του υψηλότερου επιπέδου. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, που έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς την τελευταία τριετία.

Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ. Με τις ικανότητές μας και τη στρατηγική μας θέλουμε να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να δουλέψει σκληρά μέσα στο ματς. Φυσικά, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως οι αντίπαλοι έχουν αρκετά πιο υψηλό μπάτζετ”.

Όσο για τις φιλοδοξίες της ομάδας του, είπε: “Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final Four κάθε διοργάνωσης που παίρνουμε μέρος. Το φετινό Champions League είναι μια πιο σύντομη διοργάνωση και αυτό μας δίνει κίνητρο να προκριθούμε για πρώτη φορά από τη φάση των ομίλων.

Πέρυσι παραλίγο να τα καταφέρουμε. Φέτος βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο με την ΑΕΚ και την Μινσκ, που έχουν μέγεθος και αθλητικότητα και τη Σολέ, που διαθέτει επικίνδυνους γηγενείς και Αμερικανούς παίκτες. Έχουμε το κίνητρο και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε, όμως ένα λάθος μπορεί να σε πετάξει εκτός διοργάνωσης. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε ματς και να δείξουμε τις δυνατότητές μας από τον πρώτο αγώνα”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της Χάποελ Χολόν.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…