Κεντρική Basket League Χαρδαλιάς: “Συνεχίζονται κανονικά Basket League και ευρωπαϊκές διοργανώσεις”

Χαρδαλιάς: “Συνεχίζονται κανονικά Basket League και ευρωπαϊκές διοργανώσεις”

xardalias e1608221980607

Το γενικό lockdown που ανακοίνωσε σήμερα (5/11) το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες στην χώρα, δημιούργησε ανησυχία αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι με την Α1 και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και τις αντίστοιχες του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς πριν λίγη ώρα, κανονικά θα συνεχιστούν οι πρώτες κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς και οι υποχρεώσεις όσων ομάδων συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, επιτρέπονται και οι προπονήσεις των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις. Φυσικά, απαραίτητη είναι η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

“επιτρέπεται η ατομική άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τρία άτομα, με έναν εξ αυτών να είναι ο προπονητής. Επιτρέπεται επίσης η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League και της Basket League, και ευρωπαϊκών αγώνων του Champions League, του Europa League, της EuroLeague και του Basketball Champions League”, δήλωσε σχετικά ο Υφυπουργός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…