Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αυτά ισχύουν για την εστίαση τα Χριστούγεννα! Χωρίς διασκέδαση και με ρολόι

Αυτά ισχύουν για την εστίαση τα Χριστούγεννα! Χωρίς διασκέδαση και με ρολόι

estiasi

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μίλησε για το σχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα τις αγοράς αλλά οι δηλώσεις του περιλάμβαναν μία ψυχρολουσία για τους Έλληνες. Ποια ήταν αυτή; Κλειστά τα μπαρ και τα μπουζούκια τα Χριστούγεννα λόγω του ότι στα καταστήματα αυτά υπάρχει συγχρωτισμός.

Ειδικότερα, για την εστίαση ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι «τα εστιατόρια και τα καφέ είναι στον σχεδιασμό μας να ανοίξουν τα Χριστούγεννα με κανόνες και ωράριο. Όπου υπάρχουν όρθιοι και συγχρωτισμός, μπαρ και κέντρα διασκέδασης, είναι δύσκολο να ανοίξουν».

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων συνδύαζαν την περίοδο των Χριστουγέννων με επισκέψεις σε μεγάλες… πίστες ή σε μπαρ. Τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης ήδη αυτή την περίοδο θα συμπλήρωναν τις κρατήσεις τους και στα μαγαζιά, προ lockdown, ειδικά τις μέρες των εορτών θα γινόταν πατείς με, πατώ σε.

Ωστόσο, φέτος θα μείνουμε χωρίς διασκέδαση. Καθώς και όσοι δεν είναι φαν των κέντρων διασκέδασης πήγαιναν σε μπαρ τις μέρες των Χριστουγέννων για να απολαύσουν το ποτό τους.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

Τι θα ισχύσει με την εστίαση
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των καφέ και τον εστιατορίων με αυστηρότερους κανόνες όμως σε σχέση με την πρώτη άρση του lockdown. Όπως τόνισε ο Στέλιος Πέτσας ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μόνο με καθήμενους».

Ο κ. Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρού ωραρίου στα καταστήματα εστίασης, αναφέροντας ότι το σενάριο που εξετάζεται είναι να υπάρχει και συγκεκριμένο ωράριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…