Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Euroleague, άφησε τους παίκτες να παίξουν στις εθνικές»

Αταμάν: «Euroleague, άφησε τους παίκτες να παίξουν στις εθνικές»

Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να βρεθεί μία λύση, ώστε οι καλύτεροι παίκτες να αγωνίζονται στις Εθνικές Ομάδες. Ο προπονητής της Εφές ζήτησε από την Ευρωλίγκα να βρει μία λύση μαζί με τη FIBA, γιατί οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται με τα χρώματα των Εθνικών τους ομάδων.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Τούρκικη ομοσπονδία που μας επέτρεψε για μία μέρα να έχουμε τους παίκτες και τώρα πρέπει να πάνε να παίξουν για την Εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα με τη FIBA πρέπει να βρουν μία λύση.

Αυτά τα παιδιά θέλουν να παίξουν για την Εθνική ομάδα. Εχουν συναισθήματα για τις χώρες τους, είτε είναι η Τουρκία αυτή, είτε η Σερβία, είτε οποιαδήποτε χώρα. Πάμε να βρούμε μία λύση. Γιατί κάποια παίκτες δε θα παίξουν αύριο με τις εθνικές ομάδες γιατί έχουν παιχνίδι, κάποιοι άλλοι θα έπαιζαν σήμερα και μετά θα ταξίδευαν. Δώστε μία εβδομάδα κενό (για να γίνουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων). Αφήστε τους παίκτες να αγωνιστούν (στην εθνική ομάδα).

Κάποιες φορές παίζουμε 5 διαβολοβδομάδες, ε ας γίνουν 7 και να αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θα βρεθεί μία λύση, γιατί πρέπει να προβάλουμε το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Και το μπάσκετ δεν είναι μόνο η Ευρωλίγκα. Οι Εθνικές ομάδες είναι πολύ σημαντικές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…