Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον κορονοϊό ο Πέτσας!

Ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον κορονοϊό ο Πέτσας!

petsas e1646859864503

Τον λόγο για τον οποίο δεν χρειάστηκε να μπει σε προληπτική καραντίνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό εξήγησε ο Στέλιος Πέτσας.

«Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Όπως ξέρετε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Είχαν προηγηθεί τεστ κορονοϊού τα οποία ήταν αρνητικά και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα ΗΑΕ. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

Κλείνει η Κρυσταλλοπηγή

Η χαλαρή συμπεριφορά όλων μας θα οδηγήσει σε καθυστέρηση της άρσης του lockdown, είπε ο κ. Πέτσας και ανακοίνωσε νέα μέτρα καθώς η διασπορά του κορονοϊού είναι μεγάλη όπως τόνισε. Μεταξύ άλλων είπε ότι κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή.

Όπως διευκρίνισε από αύριο στις 6 το πρωί κλείνει το μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής, ενώ ανοιχτές παραμένουν οι πύλες της Κακαβιάς, των Ευζώνων και της Νυμφαίας.

Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι ενισχύονται οι δυνάμεις των μηχανισμών ελέγχου στη Βόρεια Ελλάδα και απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…