Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βολές του GM της Χίμκι κατά Ευρωλίγκας: “Μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι” (pic)

Βολές του GM της Χίμκι κατά Ευρωλίγκας: “Μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι” (pic)

Astakhov e1519130576178

Έξαλλος με την απόφαση της Ευρωλίγκας να αλλάξει το πρωτόκολλο για τα παιχνίδια της είναι ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ. Ο παράγοντας της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις τόνισε ότι αν το ξέρανε μπορούσαν να κάτσουν σπίτι, και μετά τα παιχνίδια τους να προγραμματιστούν ξανά και όχι να βγάλουν 12αδα με έφηβους και να ταξιδέψουν στην Ισπανία.

Η Χίμκι είναι η “ριγμένη” από την απόφαση των διοργανωτών καθώς παρόλο που είχε πολλά προβλήματα με κρούσματα και τραυματισμούς, ταξίδεψε στην Ισπανία όπου γνώρισε την τέταρτη ήττα της στην διοργάνωση από την Μπασκόνια, φτιάχνοντας 12αδα με έφηβους, σε αντίθεση με την Ζενίτ και την Βιλερμπάν των οποίων τα παιχνίδια τελικά θα γίνουν με νέες ημερομηνίες.

Ο Πάβελ Αστάκχοφ δήλωσε σχετικά:

«Σεβόμαστε την Euroleague και τους οπαδούς μας. Αγαπάμε το μπάσκετ. Πήραμε παίκτες από την εφηβική ομάδα και πήγαμε στην Ισπανία. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Όμως, τελικά αποδείχθηκε ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι, να μην νοιαστούμε για κανέναν, να χάσουμε με 0-20 και τελικά τα παιχνίδια μας να επαναπρογραμματιστούν

Είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα. Στείλαμε αίτημα στην Euroleague να αλλάξουν οι ημερομηνίες των αγώνων μας, αλλά μας το αρνήθηκαν. Θεωρώ πως πλέον είναι λογικό η Euroleague να σκεφτεί να ακυρώσει τα προηγούμενα τρία παιχνίδια μας, όταν δεν είχαμε αρκετούς παίκτες. Αλλιώς θα λέγαμε πως λειτουργεί με δυο μέτρα και δύο σταθμά. Όλο αυτό δεν προσδίδει πρεστίζ στη διοργάνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…