Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Το νέο προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου!

Το νέο προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου!

panionios

Ο Πανιώνιος δεν άργησε να βρει τον διάδοχο του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία του. Ο αντικαταστάτης του έμπειρου προπονητή θα είναι ο Γιώργος Μελέτης, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής,  έχοντας άμεσους συνεργάτες τον Γιάννη Ψαθά και τον Γιώργο Παπαχρήστο.

Πρωταρχικός στόχος του Πανιωνίου είναι η απόκτηση μερικών έμπειρων παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το εφηβικό τμήμα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη.

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…