Κεντρική Basket League Στοπ σε Α2, Β και Γ Εθνική – Μόνο η Basket League συνεχίζει κανονικά

Στοπ σε Α2, Β και Γ Εθνική – Μόνο η Basket League συνεχίζει κανονικά

xardalias e1608221959954

Αναστολή των πρωταθλημάτων της Α2, Β και Γ εθνικής καθώς και των κατηγοριών των γυναικών ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδιαλιάς στην σημερινή του ενημέρωση, που αφορούσε την εξειδίκευση των μέτρων για τον κορωνοϊό που θα τεθούν σε ισχύ από την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε ότι όσον αφορά το Μπάσκετ, θα συνεχιστεί μόνο το πρωτάθλημα της Basket League, ενώ επιτρέπονται και οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον αθλητισμό:

«Επιτρέπονται προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% των αθλητών που λαμβάνουν μέρος, ενώ ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Όσον αφορά στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» επίπεδο: Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιτρέπεται μόνο η διεξαγωγή μόνο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…