Κεντρική Basket League Ηρακλής “Τα ντέρμπι της πόλης έχουν πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα”

“Τα ντέρμπι της πόλης έχουν πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα”

Στο αυριανό (24/10 19:15) ντέρμπι του Ηρακλή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε δηλώσεις του o Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, και ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς κυριαρχεί σε όλους μας η χαρά της εκκίνησης. Σ’ ένα κλίμα παγκόσμιας ανασφάλειας το τζάμπολ της Πρωταθλήματος έρχεται να δώσει στον Έλληνα που αγαπάει το μπάσκετ, ενδιαφέρον και προσμονή σε μια καθημερινότητα γεμάτη στερήσεις.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες της πόλης έχει πάντα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και μια ξεχωριστή σημασία για όλους και έτσι θα το προσεγγίσουμε.

Είναι σημαντικό για την ομάδα να ξεκινήσουμε νικηφόρα απέναντι σε ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας και εμπειρίας και σε μια ομάδα με υψηλούς επιθετικούς μέσους όρους που διαβάζει σωστά και δε συγχωρεί λανθασμένες αμυντικές αντιδράσεις. Διαθέτει μια από τις πιο επιθετικογενεις περιφερειακές γραμμές της λίγκας, ενώ στη front line έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους που σκοράρουν από διαφορετικές αποστάσεις και ποικίλες καταστάσεις.

Η ατομική αμυντική μας συμπεριφορά, η θέληση, τα λάθη και η διάρκεια στη συναισθηματική μας σταθερότητα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι μας.

Ο κόσμος και η ενέργεια του γεμάτου «Ιβανώφειου» είναι οι μεγάλοι απόντες του ντέρμπι που θα άλλαζαν τις ισορροπίες. Θέλουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σ’ εκείνους που θα ήθελαν να ήταν δίπλα μας και δεν μπορούν»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Παπαδάκη

Ο Κώστας Παπαδάκης που μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία…