Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Στόχος της ΑΕΚ είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο”

“Στόχος της ΑΕΚ είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο”

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Ιωνικό στην πρεμιέρα της Basket League, και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσει του στην κάμερα της ΚΑΕ στην σημερινή προπόνηση τόνισε ότι θέλει η ομάδα να ξεκινήσει με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον στόχο της ΑΕΚ τόνισε: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μπήκε το σήμα στο παρκέ του κλειστού στα Λιόσια

Σε πολύ λίγες ημέρες το νέο σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ θα είναι έτοιμο να την υποδεχτεί με …