Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρέπει κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο”

“Πρέπει κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο”

linos xrisikopoulos aek

Η ΑΕκ υποδέχεται αύριο την Λάρισα (31/11 19:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, και ο Λίνος Χρυσικόπουλος μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στους Θεσσαλούς αλλά και την αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των κιτρινόμαυρων τόνισε ότι πρέπει κάθε μέρα να χαίρονται που είναι στο γήπεδο, καθώς δεν ξέρουν πόσο θα κρατήσει.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους του φίλους της ΑΕΚ και του μπάσκετ.

Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό. Εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι και το χειρότερο όλων ήταν, ότι γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνος είναι ο αντίπαλός μας. Παρόλα αυτά, αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και με κακή εμφάνιση, κάτι που μας κάνει ακόμα πιο παθιασμένους ενόψει της συνέχειας.

Αύριο υποδεχόμαστε τη Λάρισα, ακόμα μια ταλαντούχα ομάδα της Basket League. Η Λάρισα όπως έχουμε δει έως τώρα παίζει σε υψηλό τέμπο. Πιστεύω, ότι ο αγώνας έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν του προηγουμένου Σαββάτου, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τη δεύτερη νίκη στο Πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εμφάνιση, που αρμόζει στην ΑΕΚ.

Έχουμε συμφωνήσει, ότι μέσα σ’ όλη αυτή την αβεβαιότητα – εξαιτίας της πανδημίας – για το «αύριο» του Πρωταθλήματος πρέπει κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο. Γιατί δεν ξέρουμε αν και για πόσο ακόμη θα το έχουμε αυτό…

Να είστε όλοι καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…