Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πολύ σημαντικό να πάρουμε την νίκη στην έδρα μας”

“Πολύ σημαντικό να πάρουμε την νίκη στην έδρα μας”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται αύριο την Βαλένθια στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Πάμπλο Λάσο να τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να πάρει την νίκη. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε τους τραυματίες αλλά και στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά σε εντός έδρας αγώνα στην Euroleague. Μετά από επτά μήνες συνεχίζουμε σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό. Είναι πολύ ελκυστική διοργάνωση για το κοινό και είναι κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να το έχουμε μαζί μας. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα. Έχουμε κάποια θέματα με τον Τέιλορ, τον Γιουλ και τον Φελίπε Ρέγιες.

Η νοοτροπία μας είναι σημαντική στο παρκέ, αλλά έχουμε μια αίσθηση αβεβαιότητας. Εστιάζουμε στο παιχνίδι με την Βαλένθια. Ο στόχος μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Ελπίζω ότι θα πάνε καλά. Έχουμε μια ήττα και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας».

Για την Βαλένθια δήλωσε: «Είναι μια ομάδα που είναι πολύ επιθετική στην άμυνα, πιέζει την μπάλα και την κερδίζει. Έχει δύο πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Πρέπελιτς και ο Κάλινιτς. Είναι μια περίπλοκη εικόνα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί θα είναι σταθεροί παράγοντες του παιχνιδιού τους για 40 λεπτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…