Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όλοι στην ομάδα ήθελαν το κύπελλο, αλλά προσπαθήσαμε με λάθος τρόπο”

“Όλοι στην ομάδα ήθελαν το κύπελλο, αλλά προσπαθήσαμε με λάθος τρόπο”

PAPATHEODOROU AEK

Ξεκάθαρος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφορικά με την θέληση των παικτών του για την κατάκτηση του BCL. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του, τόνισε ότι οι παίκτες του προσπάθησαν με λάθος τρόπο να κάνουν την ανατροπή.

Αναλυτικά:

«Έπαιξε σημαντικό ρόλο το δεύτερο δεκάλεπτο. Παρ’ ότι είχαμε πλάνο και είχαμε πει ότι παίζουμε με πολύ καλή ομάδα και με παίκτες πολύ καλού επιπέδου, δεν φανήκαμε δυνατοί στο κομμάτι του μυαλού μας. Σπάσαμε εύκολα και αυτό μας μετέφερε μεγάλη νευρικότητα. 

Όλα τα παιδιά θέλαμε να κερδίσουμε το κύπελλο. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αλλά με λάθος τρόπο. Το μυαλό δεν υπάκουε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε πιστέψει πολύ, αλλά από την άλλη θέλω να τονίσω ότι η ΑΕΚ συνεχίζει μια μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι παρακαταθήκηγ για εμάς. 

Μιλώντας για την περσινή σεζόν, το πρόσημο για εμάς είναι σίγουρα θετικό, παίξαμε 2 τελικούς, κερδίσαμε τον έναν. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι εκεί, να είναι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα και αφού ξεπεράσουμε την απογοήτευση θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν για να μπορούμε να μεγαλώνουμε σαν ομάδα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …