Κεντρική Διεθνή “Μπορούμε να μιλάμε για στατιστικά όλη την ώρα”

“Μπορούμε να μιλάμε για στατιστικά όλη την ώρα”

amiel

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός της Νίμπουρκ στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους μετά την ήττα της ομάδας του. Ο Ορέν Αμιέλ, τόνισε ότι δεν έχει νόημα να μιλάνε για τα λάθη όταν ο αντίπαλος ήταν ποιοτικά ανώτερος.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε να μιλάμε για στατιστικά όλη την ώρα, για τα λάθη που κάναμε, για τις χαμένες βολές, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για τη μεγάλη εικόνα, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου μια πολύ καλή ομάδα. Η ποιότητα μίλησε στο τέλος και έδειξε την εμπειρία της κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε. Έχει μεγάλους παίκτες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Η μεγάλη εικόνα λέει πως παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του ο Χέιντεν Ντάλτον είπε: «Όπως είπε και ο κόουτς, μάθαμε πολλά απόψε. Έχουμε μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Έχουμε νέα ομάδα διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Θα μάθουμε πολλά, όπως το να γυρίζουμε καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση».

Για το αν γινόταν πέρυσι το τουρνουά και πόσο διαφορετικό θα ήταν: «Δεν είναι κάτι στον έλεγχό μας. Μακάρι να μπορούσαμε αλλά δεν εξαρτάται αυτό από εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…