Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μου αρέσει φέτος ο Ολυμπιακός, προβάδισμα σήμερα η Μπαρτσελόνα”

“Μου αρέσει φέτος ο Ολυμπιακός, προβάδισμα σήμερα η Μπαρτσελόνα”

Μανωλόπουλος

Ο προπονητής μπάσκετ Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Overage» του OVER FM 104.9 με τον Γιώργο Κογκαλίδη για το φετινό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ακόμα δεν υπάρχει τόσο χημεία μεταξύ των παικτών, αλλά αυτό είναι νωρίς για όλες τις ομάδες…

«Eμένα μου άρεσε ο Ολυμπιακός. Το Μιλάνο είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, γιατί κάθε χρόνο ανεβαίνει σε επίπεδο και φέτος είναι ακόμα καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός, αλλά το βασικό πρόβλημα ήταν στο επιθετικό κομμάτι. Ακόμα δεν έχει βρει την χημεία, ιδιαίτερα στα γκαρντ. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό και την οποιαδήποτε ομάδα. Ομως, στο δεύτερο μέρος έβαλε πολλά καλάθια και τον οδήγησαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ο Καλάθης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά, σε μια αντιπαράθεση που έχει τεράστια κόντρα..

«Δεν νομίζω ότι θα θέλει να αποδείξει κάτι ο Καλάθης, γιατί είναι η ομάδα που τον ανέδειξε. Πιστεύω δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον της πρώην ομάδας σου».

Η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα εναντίον του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση.

«Νομίζω η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα, γιατί έχει κάνει σωστές κινήσεις και έχει το προβάδισμα στα… χαρτιά. Θα δούμε πολλούς παράγοντες φέτος να αλλάζουν τα παιχνίδια. Ο κ. Βόβορας ξέρει καλύτερα την ομάδα του Παναθηναϊκού. Εμείς μόνο γενικά μπορούμε να μιλήσουμε. Το θέμα είναι να μην ξεφύγει η Μπαρτσελόνα και να είναι κοντά στο σκορ ο Παναθηναϊκός ως το φινάλε. Αν ξεφύγει το ματς, πιστεύω θα έχει πρόβλημα να ανακάμψει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…