Κεντρική Διεθνή “Με 21 στα 60 σουτ δεν μπορείς να κερδίσεις”

“Με 21 στα 60 σουτ δεν μπορείς να κερδίσεις”

ocampos

Η Σαραγόσα ηττήθηκε από την Ντιζόν για τον μικρό τελικό του BCL, με τον τεχνικό της ομάδας στις δηλώσεις του να εστιάζει στην αστοχία της ομάδας του. Παράλληλα, ο Ντιέγκο Οκάμπος, τόνισε ότι αν η σεζόν είχε ολοκληρωθεί κανονικά το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό.

Αναλυτικά:

«Με 21/60 σουτ συνολικά δεν μπορείς να νικήσεις. Μοιράσαμε 21 ασίστ, γυρίσαμε σωστά τη μπάλα αλλά επειδή δεν μπήκαν τα σουτ χάλασε το μυαλό μας. Έπρεπε να παίξουμε από την αρχή δυνατά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν εάν τελείωνε κανονικά η χρονιά, το θέμα είναι ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να συγκρίνω εγώ τη δουλειά του προηγούμενου προπονητή με τη δική μου».

Ο εκπρόσωπος των παικτών των Ισπανών, Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ τόνισε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο τέλος μειώνοντας στους δύο πόντους αλλά δεν ήταν αρκετή γιατί είχαμε κακή αντίδραση σε όλο το παιχνίδι και μείναμε πίσω στο σκορ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας ότι βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας στο φάιναλ φορ της επόμενης διοργάνωσης»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…