Κεντρική Γ' Εθνική “Η διαιτησία ήταν τραγική”

“Η διαιτησία ήταν τραγική”

glaukos tournouaglaukou

Ο Γλαύκος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα παράπονα του για τη διαιτησία, μετά την ήττα από τον Αίολο Αγιάς με 83-77, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΑΥΚΟΣ :

Το Δ.Σ του Α.Ο ΓΛΑΥΚΟΣ κατ’ αρχήν θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Αίολο Αγυιάς και να του ευχηθεί καλή Αγωνιστική σεζόν με Υγεία πάνω απ’όλα.
Όσο αφορά όμως το σημερινό παιχνίδι το Διαιτητικό δίδυμο των Κυρίων ΚΑΡΠΑΝΟΥ και ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Τα σφυρίγματα και η εν γένει συμπεριφορά τους ξεπερνούσαν τα όρια του ανθρώπινου λάθους.
Δεν μπορεί ο κατά τ’ άλλα πολύ καλός Διαιτητής Κος ΚΑΡΠΑΝΟΣ (Α! ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ) σε 30″ δευτερόλεπτα να κάνει τρία (3) συνεχόμενα λάθη.
Ούτε ο Κος ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ (Β! ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ) τέσσερις (4) φορές να σφυρίζει και ο Κος ΚΑΡΠΑΝΟΣ να αλλάζει τα σφυρίγματά του.
Επίσης δεν μπορεί Αθλητής μας να βάζει καλάθι να γίνετε καταφανέστατο φάουλ και αντί να δωθεί το φάουλ να δίνεται Τεχνική Ποινή στον Αθλητή μας επειδή έπιασε το κεφάλι του.
Για όσους αμφιβάλλουν είναι στην διάθεσή τους το βίντεο του Αγώνα.
Σήμερα αισθανθήκαμε ότι όσο χρόνο και να παίζαμε το σημερινό Αγώνα θα ήταν αδύνατο να μπορέσουμε να κερδίσουμε με την αντιμετώπιση που είχαμε από τους Διαιτητές.
Για εμάς ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορούμε να δώσουμε για την σημερινή Διαιτησία είναι ότι ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ !!!
Επίσης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους φίλους μας τους Διαιτητές ότι δεν πληρώνονται ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από καμία Ομοσπονδία, ούτε από καμία Επιτροπή, αλλά πληρώνονται από τούς λιγοστούς Παράγοντες που έχουν μείνει στο χώρο του Μπάσκετ οι οποίοι το Αγαπούν και θέλουν να το δουν να κάνει βήματα μπροστά και να προοδεύει.
ΤΟ ΛΈΜΕ ΩΜΆ :
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΑ 100€ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ(2) ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50-50 ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ Δ.Σ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΌ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΌΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΊΧΑΜΕ ΔΟΣΟΛΗΨΊΕΣ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΈΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΝΕΝΌΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΆΘΛΗΜΑ.
(Υ.Γ : Περιμένουμε από τον Κομησάριο του Αγώνα Κο ΚΩΣΤΗ ΝΙΚΟ να πράξει τα δέοντα και για παιχνίδια που είναι υψηλής σημασίας να ορίζονται Διαιτητές που όχι μόνο να θέλουν αλλά πρέπει και να μπορούν.)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!!
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΑΥΚΟΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…